skip to Main Content

Een schuur, bijgebouw of garage van de hoogte kwaliteit!

Wij maken niet alleen overkappingen, maar ook schuren en bijgebouwen op maat. We realiseren de hoogste kwaliteit met de materialen geheel naar uw wensen! Of u nu een klassieke schuur wilt met Douglas hout, of u zoekt een meer moderne schuur met Western Red Cedar hout, wij kunnen het voor u realiseren. Bekijk op deze pagina een aantal van de projecten die wij reeds gerealiseerd hebben.

>> Wilt u een prijsindicatie van een schuur of bijgebouw ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schuur Almelo

>> Bekijk meer projecten van bijgebouwen en schuren

Schuur van van Douglas hout

Bij het gebruik van Douglas hout kan u kiezen of u dit met blank hout wilt uitvoeren of bijvoorbeeld in zwarte of witte kleur. Door een combinatie hiervan te gebruiken krijgt de schuur een mooie uitstraling. Het is ook mogelijk om de schuur geheel of gedeeltelijk met steenstrips uit te voeren. Hiermee kan je bijvoorbeeld de eerste meter aan de onderzijde een gemetselde look geven.

Wij maken uw bijgebouw geheel op maat!

Wij maken geen gebruik van standaard pakketten. Uw bijgebouw is dus altijd volledig maatwerk. We denken wel graag met u mee over het gebruik van standaard houtlengtes zodat onnodig zaagverlies wordt voorkomen. Zo wordt uw project precies zoals u dat voor ogen heeft!

Volledig zwarte houten schuur
Schuur_douglas_hout
Douglas schuur met pannendak
Overkapping met schuurtje en zwarte planken
Back To Top