Ga naar hoofdinhoud

Geniet het hele jaar door van een overkapping op maat!

Een overkapping waar je trots op bent en waar je het hele jaar door van kan genieten. Tuinoverkapping Twente biedt u alle ruimte en denkt graag met u mee om uw project tot een succes te maken. Een overkapping is niet alleen mooi als bescherming tegen de schaduw in de zomer, maar kan ook in de winter gebruikt worden in combinatie met terrasverwarmers. Ook kan u denken aan een ingebouwde barbecue of pizzaoven.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping met een dicht dak, maar kan ook worden gekozen voor een lichtkoepel, lichtstraat of lamellendak. Voor de dakbedekking gebruiken wij duurzame epdm-dakbedekking. Wij kunnen ook uw terras aanleggen met vlonderplanken van een houtsoort naar keuze. Een overkapping is ook een mooie plek om bijvoorbeeld een jacuzzi onder te zetten, deze kunnen vaak ook in de winter goed gebruikt worden. Extra opties als een terrasverwarmer of inbouwspots kunnen wij ook voor u monteren.

>> Wilt u de kosten van een overkapping weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Western Red Cedar overkapping v2

Houtsoorten

Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten. De meest gebruikte soorten zijn Douglas hout en Geïmpregneerd vurenhout.

Douglas hout

Douglas hout is naaldhoutsoort met uitstekende eigenschappen om buiten toegepast te worden. Het hout staat er om bekend erg sterk en duurzaam te zijn. Daarom is het ook uitermate geschikt voor de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Douglas hout heeft in het begin een wat rode gloed, welke later wat doffer wordt.

Vuren hout

Geïmpregneerd vuren hout heeft sterke eigenschappen als het gaat om bescherming tegen weersinvloeden en verwering. Het heeft een wat groenige kleur welke na verloop van tijd wat grijzer wordt. Je kan de groene kleur behouden door het hout te behandelen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Back To Top