Ga naar hoofdinhoud

59 Beoordelingen
5 / 5 sterren (gemiddeld)

Echt vakwerk, verricht door een zeer vakkundig en enthousiast team. We zijn uitermate tevreden met het resultaat.

Prachtige overkapping met schuur. Niels en zijn team hebben een bijzonder mooie overkapping met schuur bij ons geplaatst. Echt vakwerk, verricht door een zeer vakkundig en enthousiast team. We zijn uitermate tevreden met het resultaat. Ook de contacten vooraf met Alieke en Niels verliepen soepel en overzichtelijk. Tuinoverkapping Twente is op basis van onze ervaring… Meer lezen “Echt vakwerk, verricht door een zeer vakkundig en enthousiast team. We zijn uitermate tevreden met het resultaat.”

Tonnie en Carla Schepers

Prima en vakkundig team onder leiding van Alieke en Niels

Prima en vakkundig team onder leiding van Alieke en Niels. Zeer goede communicatie en uitvoering van de werkzaamheden, nogmaals bedankt Alieke en Niels !!!

Bert Hogenberg

Op een zeer fijne en kundige manier zijn onze wensen besproken.

2-carports-wit

Op een zeer fijne en kundige manier zijn onze wensen besproken. 2 carports in een dag geplaatst en kwalitatief erg mooi afgewerkt. Dit bedrijf is zeer goed aan te bevelen!

R van den Bosch

Vakwerk door een prettig en geolied team!

Overkapping met glazen schuifwand

Niels en zijn team hebben bij ons dit voorjaar een serre en een berging geplaatst. Maatwerk moest en zou het worden. Vakwerk door een prettig en geolied team. Niels en het team denkt mee komt met oplossingen en bij een probleempje naderhand staan ze ook gelijk klaar om het te verhelpen zonder ook maar iets… Meer lezen “Vakwerk door een prettig en geolied team!”

Klaas Analbers

Goed werk geleverd, duidelijke en makkelijke communicatie. Niets meer dan lof voor Tuinoverkapping Twente.

Overkapping met metselwerk

Een heel project laten uitvoeren door Niels en zijn team. Garage, carport en veranda. Goed werk geleverd, duidelijke en makkelijke communicatie. Niets meer dan lof voor Tuinoverkapping Twente.

Lammers

De overkapping wordt met vakmanschap gemaakt. Het team is goed op elkaar ingespeeld en dat zie je terug in het resultaat.

Overkapping moderne uitstraling

Wij zijn zeer tevreden over onze overkapping. De overkapping wordt met vakmanschap gemaakt.
Het team is goed op elkaar ingespeeld en dat zie je terug in het resultaat. En alles wordt netjes en schoon achtergelaten.

Rutjes

Er is op alle details gelet en de afwerking is zeer zorgvuldig. Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering is de samenwerking bijzonder plezierig verlopen.

Volledig zwarte houten schuur

De schuur die jullie voor ons hebben gebouwd ziet er fraai uit. Heel bijzonder om te zien hoe alles wat jullie in de werkplaats hebben voorbereid op de bouwplaats precies in elkaar past. Er is op alle details gelet en de afwerking is zeer zorgvuldig. Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering is de… Meer lezen “Er is op alle details gelet en de afwerking is zeer zorgvuldig. Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering is de samenwerking bijzonder plezierig verlopen.”

Henk

Wij zijn echt super tevreden! Ze hebben hart voor de zaak en eer van hun werk, en vriendelijk in omgang.

Overkapping met schuurtje en zwarte planken

Wij zijn echt super tevreden. Het moest allemaal op maat gemaakt worden. Er werd goed meegedacht en toen het zo ver was stond er in twee dagen een prachtige schuur en een overkapping. Ze hebben hart voor de zaak en eer van hun werk, en vriendelijk in omgang. Ik moest eigenlijk zelf later nog een… Meer lezen “Wij zijn echt super tevreden! Ze hebben hart voor de zaak en eer van hun werk, en vriendelijk in omgang.”

Niek

Je bedenkt zelf iets en dan vraag je Niels, kan zoiets. Dan komen Niels en zijn mannen en dan zetten ze er iets neer, wat nog veel en veel mooier is dan je in gedachten had.

Je bedenkt zelf iets en dan vraag je Niels, kan zoiets. Dan komen Niels en zijn mannen en dan zetten ze er iets neer, wat nog veel en veel mooier is dan je in gedachten had. Elk stukje ruimte is gebruikt. Past allemaal perfect. Geweldig wat ze weer gemaakt hebben . Chapeau.

Herman

We zijn meer dan tevreden over het gehele project. Vanaf het eerste overleg tot de oplevering ging alles gesmeerd. Niels en het hele team niets dan lof.

Douglas schuur met pannendak

Wat een ongelofelijk mooie schuur/overkapping. We zijn meer dan tevreden over het gehele project. Vanaf het eerste overleg tot de oplevering ging alles gesmeerd. Niels en het hele team niets dan lof. Bedankt voor de samenwerking en we zullen zoveel we maar kunnen jullie aanbevelen!

Edwin en Herma

Prachtig mooi werk geleverd. Van A tot z goede begeleiding, meedenken, flexibel, netjes. Goed en fijn team!

Prachtig mooi werk geleverd. Van A tot z goede begeleiding, meedenken, flexibel, netjes. Goed en fijn team!
Echt een aanrader??

Fam. Van Duinen

De monteurs hebben erg netjes en secuur gewerkt met als resultaat een strakke afwerking tot in detail. Erg tevreden !!

Western Red Cedar overkapping

Sinds kort trotse eigenaar van een hele strakke overkapping (kadermodel) . De monteurs hebben erg netjes en secuur gewerkt met als resultaat een strakke afwerking tot in detail.
Erg tevreden !! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Niels Beckers

Jullie denken goed met ons mee. Ook heel erg fijn. Het team is ook nog eens erg prettig in de omgang.

Wij kunnen lekker gaan genieten van onze mooie overkapping die door jullie geplaatst is. Naast vakwerk en deskundigheid hebben jullie er een mooi geheel van gemaakt. Jullie denken goed met ons mee. Ook heel erg fijn. Het team is ook nog eens erg prettig in de omgang. Nogmaals dank. mvg Raymond

Raymond van het Bolscher

Vakwerk!! Onder de indruk van de kundigheid, het plezier en werklust van de heren. Een dikke aanrader!!

Overkapping met vlonder

Afgelopen week hebben Niels en zijn team bij ons een overkapping gezet; Vakwerk!! onder de indruk van de kundigheid, het plezier en werklust van de heren. Een dikke aanrader!!

Fam. Breukink

TOP bedrijf. Vakmensen, goede communicatie, goede werksfeer. Ze doen wat de beloven, denken mee en dat alles voor een goede prijs.

Overkapping aan woning met glazen pui

Afgelopen week een mooie terrasoverkapping opgeleverd gekregen. TOP bedrijf. Vakmensen, goede communicatie, goede werksfeer. Ze doen wat de beloven, denken mee en dat alles voor een goede prijs. Niels en mannen: hartelijk dank voor jullie vakwerk!!

Arjan en MONIQUE

Gisteren heeft Niels en zijn team bij ons de Carport geplaatst. En wat opvalt. Ze hebben plezier in hun werk :-)

Gisteren (9 nov. 20) heeft Niels en zijn team (5 man sterk) bij ons de Carport geplaatst.
En wat opvalt. Ze hebben plezier in hun werk 🙂
Veel offertes opgevraagd. Maar die van Niels sprong er boven uit. Zowel qua prijs als wat er zou komen te staan (hangen) Ik zeg hangen omdat… Meer lezen “Gisteren heeft Niels en zijn team bij ons de Carport geplaatst. En wat opvalt. Ze hebben plezier in hun werk :-)”

Jaap Heijkamp

Wat is het mooi geworden! De 2 lichtstraten geven veel licht in huis. De samenwerking was top.

Beste Niels en team.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe overkapping. Wat is het mooi geworden. De 2 lichtstraten geven veel licht in huis.
De samenwerking was top. Alles konden wij met elkaar overleggen. Jij en jouw team vinden wij ook heel aardig in de omgang!
Super werk afgeleverd. Wij kunnen… Meer lezen “Wat is het mooi geworden! De 2 lichtstraten geven veel licht in huis. De samenwerking was top.”

Ellen

Niels & zijn team hebben fantastisch werk geleverd!

Niels & zijn team hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie vanaf het eerste moment verliep goed, Niels gaf ons goede adviezen. Vriendelijk team, snel gewerkt, mooie kwaliteit. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Jasper & Renate

Alles naar wens en eigenlijk nog meer dan dat! Wij bevelen Tuinoverkapping Twente/Niels overal aan!

We zijn ontzettend blij met onze overkapping aan huis. Het contact met Niels was top, een mail of belletje werd snel beantwoord. Ook de kennismaking en het opnemen van onze wensen was super, niet alleen omdat Niels weet waar hij het over heeft maar meer nog zijn eigen enthousiasme en kijk op zaken. Binnen 2… Meer lezen “Alles naar wens en eigenlijk nog meer dan dat! Wij bevelen Tuinoverkapping Twente/Niels overal aan!”

Bas & Lotte

Het meedenken, jullie bereidwilligheid, het harde werken, maar ook mooi te voelen en te zien hoeveel plezier jullie hieraan beleven. Dat alles komt terug in jullie product en eindresultaat!!!

Beste Niels en mannen.
Wat als een snelle mailwisseling, naar een fijne eerste kennismaking kwam. Was jouw enthousiasme al van alles af te lezen. Dit gaf ons de doorslag; onze overkapping door jou/ jullie te laten plaatsen. Het meedenken jullie bereidwilligheid, het harde werken, maar ook mooi te voelen en te zien hoeveel plezier… Meer lezen “Het meedenken, jullie bereidwilligheid, het harde werken, maar ook mooi te voelen en te zien hoeveel plezier jullie hieraan beleven. Dat alles komt terug in jullie product en eindresultaat!!!”

Melanie en Erik

Een aanrader voor iedereen! Er wordt goed met je meegedacht, al je vragen worden duidelijk en zorgvuldig beantwoord en het werk wordt keurig uitgevoerd.

In twee dagen tijd, met een gezellig team, stond onze overkapping er waar wij heel veel plezier aan gaan beleven. Top afgewerkt en met alles er op en er aan. Een aanrader voor iedereen! Er wordt goed met je meegedacht, al je vragen worden duidelijk en zorgvuldig beantwoord en het werk wordt keurig uitgevoerd.

Judith & Koert

Vakmensen die goed meedenken en strak werk leveren!

Overkapping-wit

We zijn erg tevreden met het eindresultaat!! Vakmensen die goed meedenken en strak werk leveren.

Lars & Samira

Niks anders dan lof! We zijn heel tevreden en kunnen jullie alleen maar aanbevelen

Overkapping-schuur-motor

Niks anders dan lof. Niels is hier een paar keer geweest om alles nog eens goed af te stemmen. Er wordt goed meegedacht en jongens werken flink door en ook heel netjes.
Vakwerk en deskundig advies. We zijn heel tevreden en kunnen jullie alleen maar aanbevelen. Nogmaals dank voor onze prachtige overkapping met schuur.… Meer lezen “Niks anders dan lof! We zijn heel tevreden en kunnen jullie alleen maar aanbevelen”

Mario en Cindy

Niels denkt vanaf het begin tot het eind met je mee, wat zo fijn is! Daardoor is het echt tot in de puntjes strak afgewerkt.

Witte overkapping

Wij hebben een overkapping laten plaatsen door Niels en zijn collega’s. Wat een fijn, vakkundig, professioneel en gezellig team. CHAPEAU jongens!! Niels denkt vanaf het begin tot het eind met je mee, wat zo fijn is! Daardoor is het echt tot in de puntjes strak afgewerkt. Alle reviews die geplaatst zijn sluiten wij ons volledig… Meer lezen “Niels denkt vanaf het begin tot het eind met je mee, wat zo fijn is! Daardoor is het echt tot in de puntjes strak afgewerkt.”

Marcel en Geesje

Niels denkt mee tijdens het ontwerp. De overkapping is perfect opgeleverd, conform verwachting. Het team van Niels is professioneel en heeft humor.

Overkapping-wit

In een tijdsbestek van twee dagen heeft Niels met zijn mannen een overkapping geplaatst van 4 meter breed en 3.50 meter diep, de overkapping is voorzien van een lichtstraat , 3 meter breed en 1.20 meter diep.. De zijkant is dicht gemaakt met een dubbele wand en aan de bovenzijde glas. Hierdoor is een optimale… Meer lezen “Niels denkt mee tijdens het ontwerp. De overkapping is perfect opgeleverd, conform verwachting. Het team van Niels is professioneel en heeft humor.”

Wilma en Henk

Wat een vakmensen! We zijn superblij met onze prachtige overkapping.

Wat een vakmensen! We zijn superblij met onze prachtige overkapping. Niels en zijn team hebben er iets heel moois van gemaakt. Ook het meedenken en wat extra’s doen hebben we heel erg gewaardeerd. We kunnen hun bij iedereen erg aanbevelen. Daar zul je geen spijt van krijgen.

Bert en Marijke Kuipers

Professioneel en communicatief, dat zijn de mensen achter tuinoverkappingtwente!

Professioneel en communicatief dat zijn de mensen achter tuinoverkappingtwente. Mijn overkapping is prachtig geworden, precies zoals ik het wilde hebben. Ik heb zelden meegemaakt dat mensen naast zoveel vakmanschap ook laten zien dat ze uitstekend zijn in luisteren naar de klant en goed meedenken. Zeer prettige mensen.
Yildiz Gecer

Yildiz Gecer

De professionaliteit tijdens de werkzaamheden, het vakwerk wat wordt afgeleverd, maar ook de service bij vragen achteraf zijn meer dan netjes.

Niels en zijn team hebben bij ons en onze buren een prachtige carport geplaatst, inclusief verlichting. De professionaliteit tijdens de werkzaamheden, het vakwerk wat wordt afgeleverd, maar ook de service bij vragen achteraf zijn meer dan netjes. We zouden jullie overal aanbevelen!

Rob en Leonie

Wat een prachtig resultaat! Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk.

Wat een prachtig resultaat! In drie dagen tijd een volledige overkapping met schuur neergezet, inclusief verlichting, elektriciteit en opruimen. Alles volgens de afgesproken planning. Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk. Niels heeft oog voor detail en denkt mee, ook over de dingen waar wij nog niet aan… Meer lezen “Wat een prachtig resultaat! Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk.”

Robin en Harmke

” Kunstenaars zijn het, de mensen van tuinoverkapping Twente”

” Kunstenaars zijn het, de mensen van tuinoverkapping Twente”.
Niels en zijn medewerkers hebben, fantastisch en vakkundig werk geleverd. Er is meegedacht in het ontwerp. De offerte was erg duidelijk.
Eerlijke en goede communicatie. alle afspraken zijn nagekomen. De prijs kwaliteit verhouding zijn optimaal.
Keurige medewerkers, echt een aanrader. Voorbeeld van vakmanschap.

Marina en Hossein Nobar

Super tevreden over de werkwijze en het resultaat!

Super tevreden over de werkwijze en het resultaat van Tuinoverkapping Twente. Mensen met kennis van zaken, komen afspraken na. Echt Top!! Niels nogmaals bedankt!

G. klein Horsman

Echte vaklui. Professioneel en denken aan alles. Ook erg prettig in omgang.

Geweldige overkapping hier bij ons thuis gemaakt door Niels en z’n mannen. Echte vaklui. Professioneel en denken aan alles. Ook erg prettig in omgang. Zal jullie overal aanbevelen. Top team?

Marjon Dost

Ik kan me niet bedenken dat een bedrijf of persoon dit kan overtreffen

In het begin twijfelde ik nog of ik het wel moest doen of niet. Ik moet eerlijk toegeven ik kan me niet bedenken dat een bedrijf/ persoon dit kan overtreffen. Dan heb ik het over de persoonlijkheid, vriendelijkheid, vakmanschap en kwaliteit. De onderlinge samenwerking was echt goed. Perfect gewoon ik kan het iedereen aanraden!

Kayhan Ozulusseven

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kapschuur

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kapschuur. Van A tot Z denkt Niels mee in de voorbereiding en uitvoering en duidelijke communicatie, echt top! Ook de andere medewerkers werken snel, netjes en vakkundig. Een aanrader dus!

Ursula Slag

Niels heeft erg mooi werk geleverd. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd.

Robbert en Annelies Engbers

Niels heeft erg mooi werk geleverd. In het voortraject heeft hij goed meegedacht over het ontwerp en de (on)mogelijkheden. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd. Kleine aanpassingen die wij tijdens het plaatsen wilden hebben werden zonder problemen of kosten achteraf geregeld. We kunnen niet wachten tot het voorjaar is en we onder de overkapping… Meer lezen “Niels heeft erg mooi werk geleverd. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd.”

Robbert en Annelies Engbers

Alle complimenten gaan naar Niels van Dijk van Tuinoverkapping Twente uit Enschede. Zoveel vakmanschap en kwaliteit vind je niet overal.

De overkapping is eerder deze week opgeleverd en staat klaar om het voorjaar te ontvangen. De bestrating wordt, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, deze week afgemaakt. Het gazon volgt zo spoedig mogelijk daarna. We kijken uit naar vuurtafel en de verdere inrichting van ons permanente buitenverblijf. De eerst bak koffie verwachten we daar begin februari… Meer lezen “Alle complimenten gaan naar Niels van Dijk van Tuinoverkapping Twente uit Enschede. Zoveel vakmanschap en kwaliteit vind je niet overal.”

Cees en Mieke Dorsman-Boudestein

Nog nooit zo’n aardige en nette personen aan het werk heb gehad

Beetje laat maar alsnog wilde ik toch even kwijt dat ik nog nooit zo’n aardige en nette personen aan het werk heb gehad. Kwaliteit en meedenken is hen niet vreemd. Een offerte die ik nog nergens zo duidelijk heb gezien. Mooi stukje vakwerk afgeleverd. Kan ze aan iedereen aanbevelen.

Herman

Professioneel, meedenkend en erg prettig in de omgang

Niels en zijn mannen waren vanaf het eerste contact professioneel, meedenkend en erg prettig in de omgang. Gemaakte afspraken worden nagekomen, en belangrijkst van alles: ze leveren vakwerk.We zijn dan ook meer dan tevreden met onze overkapping, en zullen Tuinoverkapping Twente bij iedereen aanbevelen!

Ingmar Ankone

Echt vakwerk!

Echt vakwerk! Niels en zijn mensen hebben bij ons een prachtige overkapping geplaatst, geheel naar onze eigen specifieke wensen. Alles is mogelijk, echte vakmensen. Erg meedenkend. Niels is een heel fijn persoon die alles goed regelt en weet waar hij het over heeft. Bedankt mannen!

Rhiana

Ik zie een hoop sterren bij voorgangers en ik kan me daar van harte bij aansluiten.

Ik zie een hoop sterren bij voorgangers en ik kan me daar van harte bij aansluiten. Mooie overkapping en hele prettige samenwerking en overleg. Onze tienerdochters zien het al helemaal zitten: lekker ‘chillen met vrienden’. Dat wordt nog ‘vechten’ om een plekje.

Jos

Overkapping in Haaksbergen

Overkapping in Haaksbergen. We zijn erg blij met het resultaat! Hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgericht en harde werkers! Absoluut aan te bevelen!! Marco en Manon Heerze

Marco en Manon

Kapschuur met schommel

Wij zijn super blij met onze kapschuur?. De kids ook en kunnen lekker schommelen. Mooi vakwerk geleverd. Deze jongens weten wat ze doen, denken mee, zijn pro-actief, goed contact en werken erg netjes.Dit is nog meer waard dan de 5 sterren. Nogmaals bedankt!

Joris, Francisca, Stan en Vince

Fantastisch bedrijf! Wij bevelen iedereen

Fantastisch bedrijf! Wij bevelen iedereen aan om overkapping, veranda of wat dan ook door Niels en zijn mannen te laten doen. Betrouwbaar, vriendelijk en snel! Toppers! We zijn heel blij met onze veranda die in 2 dagen stond.

Marcel & Dorien van der Veen

Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader!

Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader. We hadden heel prettig contact, alle afspraken zijn nagekomen en er is vakwerk geleverd. We zijn bijzonder tevreden met onze overkapping. We hadden een heel expliciet idee en met de praktische tips van Niels en zijn goede kijk op het maken van het ontwerp (denk aan hoogte en hellingshoek… Meer lezen “Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader!”

Janneke

Terrasoverkapping in Enschede.Bij deze 5

Bij deze 5 sterren. Onze terrasoverkapping is geweldig geworden! We zijn dan ook supertevreden. Aanpassingen waren geen enkel probleem. Niels en de andere jongens hebben vakwerk geleverd. Vermeldenswaardig is ook, dat alle jongens erg prettig waren in de omgang, zeer hulpvaardig en erg nauwkeurig. Complimenten! Wij gaan jullie zeker aanbevelen!

Herman en Ingrid Barkel

Overkapping en carport Almelo

Bij deze 5 sterren.Niels, Wouter en Jesse, jullie hebben vakwerk geleverd en niets was teveel. Wij zijn dan ook erg blij met de overkapping en carport. Vakwerk mannen en wij zullen jullie dan ook aanbevelen bij anderen. Edwin en Monique Weltevrede

Edwin en Monique weltevrede

Prachtige terrasoverkapping in onze tuin

Prachtige terrasoverkapping in onze tuin gerealiseerd in slechts 1,5 dag. Volledig naar onze wensen gemaakt.

Martijn Schuijl

Overkapping aan woning

Niels en Jesse hebben vakwerk afgeleverd. In ons geval was er veel maatwerk nodig, voor Tuinoverkapping Twente geen probleem. Ook was er ruimte voor enkele kleine wijzigingen tijdens de bouw. Kortom deze heren weten door goed inzicht en vakkennis u plannen te realiseren. Gr Fam. Kuiper

Thijs Kuiper

Vrijstaande carport – Hengelo

Bij deze 5 sterren. Prachtige carport hebben jullie neergezet in de vrieskou. Alles wat men hier zegt is waar en meer. Geweldig team en dito werk!
CL van Aalderen

I. Van Aalderen

Overkapping

Niels en zijn collega’s Jaap en Jesse leveren kwaliteit van de hoogste plank. Ontzettend prettig in de omgang en verstaan hun vak zeer goed. Wat ook zeker een pluspunt is dat ze hun afspraken nakomen. Ze hebben er iets prachtigs van gemaakt waar we zeer blij mee zijn. Bedankt heren!!!!

Walter en Anny

Terrasoverkapping

We hebben een prachtige terrasoverkapping gekregen door goed onderling overleg, zelfs tijdens de bouw kon er nog overlegd worden voor kleine aanpassingen. Een leuk team kwam onze overkapping plaatsen die correct en netjes werken.

W.Krikke

Overkapping Utrecht

Snel, netjes, en een super eindresultaat!

Van Oord Hoveniers

Carport Beekwoude Helmerhoek

Niels, ik heb je het de afgelopen dagen al vaker gezegd. Maar bij deze nogmaals. Je kunt trots zijn op het prachtige werk dat je levert. Ook je service en passie zal er voor zorgen dat je het de komende jaren druk gaat krijgen. Op Beekwoude Helmerhoek / Bergvennenhoek zijn nu al meerdere geĂŻnteresseerden .… Meer lezen “Carport Beekwoude Helmerhoek”

Niels

Overkapping aan uitbouw – Glanerbrug

Niels en zijn collega’s Jaap en Jesse verdienen, zonder twijfel, de 5 sterren. Niels staat voor kwaliteit, is klantgericht, doet wat hij zegt of afspreekt en er is sprake van een goede communicatie. Resultaat onze overkapping voldoet aan al onze wensen en kon snel geplaatst worden, sneller dan verwacht. Ook is onze eigen gemaakte houtenkist… Meer lezen “Overkapping aan uitbouw – Glanerbrug”

Mink

Tuinoverkapping met schuur en loungegedeelte – Enschede

Niels en collega’s hebben fantastisch werk verricht. Onze tuin is alle behalve “recht”, maar dat is geen probleem voor deze vakmensen. Met veel plezier en werklust is er een kap neergezet die aan al onze verwachtingen en meer voldoet. Zeer tevreden. Goed gewerkt mannen!!!

Erik en Ellen

Overkapping met vlonder – Enschede

Dag Niels en collega’s. Allen dank voor het voortreffelijke werk dat jullie geleverd hebben. Zal geen gelegenheid voorbij laten gaan om jullie aan te prijzen. Naast het vakwerk ook zeer prettige persoonlijkheden. Fam. Van Dijk

Erwin van Dijk

Terrasoverkapping met raam – Hengelo

Overkapping-met-raam

Ik heb zeer de behoefte om mijn ervaring met jouw bedrijf te laten weten.

  • De eerste contacten waren plezierig en hoopgevend, jouw benadering is heel prettig en vertrouwendwekkend.
  • Je houdt je waar mogelijk aan jouw afspraken en dat is heel prettig.
  • Ook degenen die voor jou werken ervaren wij als passend bij jouw instelling.
  • Meer lezen “Terrasoverkapping met raam – Hengelo”

Hans

Dichtzetten kapschuur met Douglas hout – Borne

Dichtzetten kapschuur

Zeer goed werk geleverd en denkt mee met de klant. Daar houd ik van.
Na opdracht is deze klus zeer snel uitgevoerd en hebben wij nu een mooie dichte kapschuur! Groeten Bertus

Bertus

Overkapping met kachel – Enschede

Zeer deskundig vakwerk, en hoge kwaliteit! Snelle communicatie en een flexibele instelling.

Martijn

Beoordeling insturen

Verplicht veld

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op onze website.
rating fields
Back To Top