skip to Main Content
Gemiddelde beoordeling 5 / 5 sterren

Wat een prachtig resultaat! Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk.

Wat een prachtig resultaat! In drie dagen tijd een volledige overkapping met schuur neergezet, inclusief verlichting, elektriciteit en opruimen. Alles volgens de afgesproken planning. Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk. Niels heeft… Meer lezen “Wat een prachtig resultaat! Niels en zijn collega’s zijn erg vriendelijk, werken snel en netjes en leveren topwerk.”

Robin en Harmke

” Kunstenaars zijn het, de mensen van tuinoverkapping Twente”

” Kunstenaars zijn het, de mensen van tuinoverkapping Twente”.
Niels en zijn medewerkers hebben, fantastisch en vakkundig werk geleverd. Er is meegedacht in het ontwerp. De offerte was erg duidelijk.
Eerlijke en goede communicatie. alle afspraken zijn nagekomen.… Meer lezen “” Kunstenaars zijn het, de mensen van tuinoverkapping Twente””

Marina en Hossein Nobar

Super tevreden over de werkwijze en het resultaat!

Super tevreden over de werkwijze en het resultaat van Tuinoverkapping Twente. Mensen met kennis van zaken, komen afspraken na. Echt Top!! Niels nogmaals bedankt!

G. klein Horsman

Echte vaklui. Professioneel en denken aan alles. Ook erg prettig in omgang.

Geweldige overkapping hier bij ons thuis gemaakt door Niels en z’n mannen. Echte vaklui. Professioneel en denken aan alles. Ook erg prettig in omgang. Zal jullie overal aanbevelen. Top team👍

Marjon Dost

Ik kan me niet bedenken dat een bedrijf of persoon dit kan overtreffen

In het begin twijfelde ik nog of ik het wel moest doen of niet. Ik moet eerlijk toegeven ik kan me niet bedenken dat een bedrijf/ persoon dit kan overtreffen. Dan heb ik het over de persoonlijkheid, vriendelijkheid, vakmanschap en… Meer lezen “Ik kan me niet bedenken dat een bedrijf of persoon dit kan overtreffen”

Kayhan Ozulusseven

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kapschuur

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kapschuur. Van A tot Z denkt Niels mee in de voorbereiding en uitvoering en duidelijke communicatie, echt top! Ook de andere medewerkers werken snel, netjes en vakkundig. Een aanrader dus!

Ursula Slag

Niels heeft erg mooi werk geleverd. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd.

Robbert en Annelies Engbers

Niels heeft erg mooi werk geleverd. In het voortraject heeft hij goed meegedacht over het ontwerp en de (on)mogelijkheden. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd. Kleine aanpassingen die wij tijdens het plaatsen wilden hebben werden zonder problemen of kosten… Meer lezen “Niels heeft erg mooi werk geleverd. Het werk is snel maar vakkundig uitgevoerd.”

Robbert en Annelies Engbers

Alle complimenten gaan naar Niels van Dijk van Tuinoverkapping Twente uit Enschede. Zoveel vakmanschap en kwaliteit vind je niet overal.

De overkapping is eerder deze week opgeleverd en staat klaar om het voorjaar te ontvangen. De bestrating wordt, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, deze week afgemaakt. Het gazon volgt zo spoedig mogelijk daarna. We kijken uit naar vuurtafel en de… Meer lezen “Alle complimenten gaan naar Niels van Dijk van Tuinoverkapping Twente uit Enschede. Zoveel vakmanschap en kwaliteit vind je niet overal.”

Cees en Mieke Dorsman-Boudestein

Nog nooit zo’n aardige en nette personen aan het werk heb gehad

Beetje laat maar alsnog wilde ik toch even kwijt dat ik nog nooit zo’n aardige en nette personen aan het werk heb gehad. Kwaliteit en meedenken is hen niet vreemd. Een offerte die ik nog nergens zo duidelijk heb gezien.… Meer lezen “Nog nooit zo’n aardige en nette personen aan het werk heb gehad”

Herman

Professioneel, meedenkend en erg prettig in de omgang

Niels en zijn mannen waren vanaf het eerste contact professioneel, meedenkend en erg prettig in de omgang. Gemaakte afspraken worden nagekomen, en belangrijkst van alles: ze leveren vakwerk.We zijn dan ook meer dan tevreden met onze overkapping, en zullen Tuinoverkapping… Meer lezen “Professioneel, meedenkend en erg prettig in de omgang”

Ingmar Ankone

Echt vakwerk!

Echt vakwerk! Niels en zijn mensen hebben bij ons een prachtige overkapping geplaatst, geheel naar onze eigen specifieke wensen. Alles is mogelijk, echte vakmensen. Erg meedenkend. Niels is een heel fijn persoon die alles goed regelt en weet waar hij… Meer lezen “Echt vakwerk!”

Rhiana

Ik zie een hoop sterren bij voorgangers en ik kan me daar van harte bij aansluiten.

Ik zie een hoop sterren bij voorgangers en ik kan me daar van harte bij aansluiten. Mooie overkapping en hele prettige samenwerking en overleg. Onze tienerdochters zien het al helemaal zitten: lekker ‘chillen met vrienden’. Dat wordt nog ‘vechten’ om… Meer lezen “Ik zie een hoop sterren bij voorgangers en ik kan me daar van harte bij aansluiten.”

Jos

Overkapping in Haaksbergen

Overkapping in Haaksbergen. We zijn erg blij met het resultaat! Hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgericht en harde werkers! Absoluut aan te bevelen!! Marco en Manon Heerze

Marco en Manon

Kapschuur met schommel

Wij zijn super blij met onze kapschuur😊. De kids ook en kunnen lekker schommelen. Mooi vakwerk geleverd. Deze jongens weten wat ze doen, denken mee, zijn pro-actief, goed contact en werken erg netjes.Dit is nog meer waard dan de 5… Meer lezen “Kapschuur met schommel”

Joris, Francisca, Stan en Vince

Fantastisch bedrijf! Wij bevelen iedereen

Fantastisch bedrijf! Wij bevelen iedereen aan om overkapping, veranda of wat dan ook door Niels en zijn mannen te laten doen. Betrouwbaar, vriendelijk en snel! Toppers! We zijn heel blij met onze veranda die in 2 dagen stond.

Marcel & Dorien van der Veen

Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader!

Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader. We hadden heel prettig contact, alle afspraken zijn nagekomen en er is vakwerk geleverd. We zijn bijzonder tevreden met onze overkapping. We hadden een heel expliciet idee en met de praktische tips van Niels… Meer lezen “Tuinoverkapping Twente is een absolute aanrader!”

Janneke

Terrasoverkapping in Enschede.Bij deze 5

Bij deze 5 sterren. Onze terrasoverkapping is geweldig geworden! We zijn dan ook supertevreden. Aanpassingen waren geen enkel probleem. Niels en de andere jongens hebben vakwerk geleverd. Vermeldenswaardig is ook, dat alle jongens erg prettig waren in de omgang, zeer… Meer lezen “Terrasoverkapping in Enschede.Bij deze 5”

Herman en Ingrid Barkel

Overkapping en carport Almelo

Bij deze 5 sterren.Niels, Wouter en Jesse, jullie hebben vakwerk geleverd en niets was teveel. Wij zijn dan ook erg blij met de overkapping en carport. Vakwerk mannen en wij zullen jullie dan ook aanbevelen bij anderen. Edwin en Monique… Meer lezen “Overkapping en carport Almelo”

Edwin en Monique weltevrede

Prachtige terrasoverkapping in onze tuin

Prachtige terrasoverkapping in onze tuin gerealiseerd in slechts 1,5 dag. Volledig naar onze wensen gemaakt.

Martijn Schuijl

Overkapping aan woning

Niels en Jesse hebben vakwerk afgeleverd. In ons geval was er veel maatwerk nodig, voor Tuinoverkapping Twente geen probleem. Ook was er ruimte voor enkele kleine wijzigingen tijdens de bouw. Kortom deze heren weten door goed inzicht en vakkennis u… Meer lezen “Overkapping aan woning”

Thijs Kuiper

Vrijstaande carport – Hengelo

Bij deze 5 sterren. Prachtige carport hebben jullie neergezet in de vrieskou. Alles wat men hier zegt is waar en meer. Geweldig team en dito werk!
CL van Aalderen

I. Van Aalderen

Overkapping

Niels en zijn collega’s Jaap en Jesse leveren kwaliteit van de hoogste plank. Ontzettend prettig in de omgang en verstaan hun vak zeer goed. Wat ook zeker een pluspunt is dat ze hun afspraken nakomen. Ze hebben er iets prachtigs… Meer lezen “Overkapping”

Walter en Anny

Terrasoverkapping

We hebben een prachtige terrasoverkapping gekregen door goed onderling overleg, zelfs tijdens de bouw kon er nog overlegd worden voor kleine aanpassingen. Een leuk team kwam onze overkapping plaatsen die correct en netjes werken.

W.Krikke

Overkapping Utrecht

Snel, netjes, en een super eindresultaat!

Van Oord Hoveniers

Carport Beekwoude Helmerhoek

Niels, ik heb je het de afgelopen dagen al vaker gezegd. Maar bij deze nogmaals. Je kunt trots zijn op het prachtige werk dat je levert. Ook je service en passie zal er voor zorgen dat je het de komende… Meer lezen “Carport Beekwoude Helmerhoek”

Niels

Overkapping aan uitbouw – Glanerbrug

Niels en zijn collega’s Jaap en Jesse verdienen, zonder twijfel, de 5 sterren. Niels staat voor kwaliteit, is klantgericht, doet wat hij zegt of afspreekt en er is sprake van een goede communicatie. Resultaat onze overkapping voldoet aan al onze… Meer lezen “Overkapping aan uitbouw – Glanerbrug”

Mink

Tuinoverkapping met schuur en loungegedeelte – Enschede

Niels en collega’s hebben fantastisch werk verricht. Onze tuin is alle behalve “recht”, maar dat is geen probleem voor deze vakmensen. Met veel plezier en werklust is er een kap neergezet die aan al onze verwachtingen en meer voldoet. Zeer… Meer lezen “Tuinoverkapping met schuur en loungegedeelte – Enschede”

Erik en Ellen

Overkapping met vlonder – Enschede

Dag Niels en collega’s. Allen dank voor het voortreffelijke werk dat jullie geleverd hebben. Zal geen gelegenheid voorbij laten gaan om jullie aan te prijzen. Naast het vakwerk ook zeer prettige persoonlijkheden. Fam. Van Dijk

Erwin van Dijk

Terrasoverkapping met raam – Hengelo

Overkapping-met-raam

Ik heb zeer de behoefte om mijn ervaring met jouw bedrijf te laten weten. De eerste contacten waren plezierig en hoopgevend, jouw benadering is heel prettig en vertrouwendwekkend. Je houdt je waar mogelijk aan jouw afspraken en dat is heel… Meer lezen “Terrasoverkapping met raam – Hengelo”

Hans

Dichtzetten kapschuur met Douglas hout – Borne

Dichtzetten kapschuur

Zeer goed werk geleverd en denkt mee met de klant. Daar houd ik van.
Na opdracht is deze klus zeer snel uitgevoerd en hebben wij nu een mooie dichte kapschuur! Groeten Bertus

Bertus

Overkapping met kachel – Enschede

Zeer deskundig vakwerk, en hoge kwaliteit! Snelle communicatie en een flexibele instelling.

Martijn

Beoordeling insturen

Verplicht veld

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op onze website.
Back To Top