Skip to main content
Home / Galerij

Laat u inspireren door onze projecten

Filter

Veranda van douglas hout, Enschede

Een Douglas houten veranda aan de woning gecombineerd met een pergola. Hiermee wordt een mooie verbinding gemaakt tussen het huis en de tuin.

Houten buitenverblijf, Enter

Een prachtige overkapping met schuur over de gehele breedte van de tuin. In de overkapping hebben we verticale douglas planken gemaakt voor een gezellige uitstraling in de bar.

Landelijke schuur, Boekelo

Deze prachtige schuur is maar liefst 16 meter lang en 6,5 meter breed. De zwarte details en kozijnen geven de schuur een prachtige aanblik.

Houten tuinkamer met schuur, Enschede

Prachtige tuinkamer van red cedar hout gecombineerd met een schuur. Door de schuifpui en televisie kan hier het hele jaar door buiten gezeten worden.

Houten tuinkamer, Hengelo

Sfeervolle tuinkamer met een glazen schuifpui die op gelijke hoogte staat met de tegels. Het donkere aluminium profiel geeft een stoere uitstraling.

Carport, Enschede

Deze dubbele carport is uitgevoerd zonder tussenstaanders, zodat u makkelijk in en uit de auto kan stappen. Ook zitten er lichtkoepels in zodat er genoeg daglicht binnen komt.

Schuur met zitgedeelte, Lonneker

In Lonneker is deze mooie schuur gerealiseerd. Hierbij is gebruik gemaakt van zwarte wanden, zwarte dakpannen gecombineerd met blank douglas hout en zinken details.

Douglas overkapping, Enschede

Deze ruime douglas overkapping heeft een inpandig schuurtje waarin klein tuingereedschap en tuinkussens handig kan worden opgeborgen.

Carport, Hengelo

Deze carport bevat één douglas staander, deze is bekleed met plastisol zodat het geheel onderhoudsvrij is en bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Houten veranda, Enschede

Deze ruime veranda bevat prachtige eiken 20x20cm staanders. De dakrand is uitgevoerd in red cedar hout, dat doorloopt in de dakrand van de woning.

Meer projecten van afgelopen jaren